Hoe het ooit begon


Ik ben Roy Geelen, horecaondernemer sinds mijn 19e en vind niets leuker dan mijn gasten te verwennen en in de watten te leggen.
Al op jonge leeftijd was ik ervan overtuigd dat mijn toekomst in de horeca zou liggen.

M ijn opleiding aan de middelbare Horecaschool was dan ook een logische stap en in 2012 werd ik eigenaar van een eigen Grand Café.

Stoer, simpel en zonder poespas; zo kun je Bistro Beleef het beste omschrijven. Mijn bistro ligt aan het mooiste pleintje van Valkenburg en is hiermee de ideale plek om de dag te starten of om juist heerlijk tot rust te komen. In mijn bistro kun je terecht voor een goed glas wijn in combinatie met een smakelijke lunch als start voor een flinke wandeling met vrienden in de mooie omgeving. Onze uitgebreide kaart biedt mogelijkheden om te genieten van lekkere borrelplanken, frisse salades of warme gerechten om de dag naar tevredenheid mee af te sluiten. Bistro Beleef staat voor kwaliteit en gezelligheid; hier worden belevenissen gecreëerd.De koffiesensaties van Blanche Dael


De kwaliteitskoffie van de Maastrichtse koffiebranderij Blanch Dael is een begrip in Limburg en ver daarbuiten. Ze mogen zich niet voor niets hofleverancier noemen.
Roy Geelen heeft zich het vak van barista helemaal eigen gemaakt om deze aromatische koffies optimaal tot hun recht te laten komen. Van een robuuste regular of een krachtige cappuccino tot een pittige espresso. En wil je je een keer echt verwennen, proef dan onze Crazy Hazelnut Coffee. Lekker!


Impressie Neem contact op